Bizimle iletişime geçin

GENEL

Form Şirketler Grubu, İTÜ Kariyer Zirvesi’nde geleceğin mühendisleriyle buluştu

Yayınlandı

-

Makine mühendisliğine dair yenilikçi düşüncelerin paylaşıldığı ve sektördeki en son gelişmeleri keşfetmek için eşsiz fırsatların sunulduğu İTÜ Future of Machine etkinliği, 17-18 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti.  Zirvenin katılımcılarından Form Şirketler Grubu etkinlikte genç mühendis adayları ile bir araya geldi. 

17-18 Şubat tarihlerinde İTÜ Gümüşsuyu ve Ayazağa kampüslerinde gerçekleşen etkinlik boyunca öğrenciler, Form Şirketler Grubu standında, şirket hakkında bilgi edinme, sektörle ilgili sorularını yöneltme ve iş/staj olanaklarını değerlendirme şansı yakaladı. 

Etkinliğin konuşmacıları arasında yer alan Form Mitsubishi Heavy Klima Sistemleri Genel Müdürü Zafer Sarı 17 Şubat’ta İTÜ Gümüşsuyu Kampüsü’nde “Klima Teknolojilerinde Yenilikçi Yaklaşımlar” başlıklı sunumuyla geleceğin mühendisleri ile buluştu. Zafer Sarı sunumunda, kariyer yolculuğunun yanı sıra Form Şirketler Grubu’nun sektördeki konumu ve klima teknolojilerindeki en son yenilikleri ele aldı. 

Zafer Sarı’dan genç mühendislere ilham veren konuşma

İTÜ Makine Mühendisliği mezunu olan Zafer Sarı, mühendislik kariyerine nasıl başladığını anlatarak; satış mühendisliğinden yöneticiliğe uzanan kariyer yolculuğuna değindi ve genç mühendislerin çok yönlü bir bakış açısına sahip olmaları gerektiğinin altını çizdi. 

Konuşmasında, Mitsubishi Heavy Industries’in Klima Sistemleri’nin alanında yenilikçi çözümler geliştirme vizyonuna da değinen Sarı, yapay zekâ destekli klima sistemlerinin kullanıcı alışkanlıklarını öğrenerek enerji verimliliğini artırdığını ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağladığını belirtti. Japon mühendislik yaklaşımını örnek göstererek, “Eğer birileri yapıyorsa biz daha iyisini yapmalıyız, ama kimse yapamıyorsa kesinlikle biz yapmalıyız” sözleriyle mühendislikte inovasyonun önemine vurgu yaptı.

Okumaya Devam Et
Yorum Yapmak İçin Tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GENEL

E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da Seminer Düzenledi

Yayınlandı

-

Geniş ürün gamı ve güçlü bayi yapısıyla E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da ısıtma ve soğutma alanındaki bayilerine seminer düzenledi.

Türkiye’de iklimlendirme sektörüne sunduğu yenilikler ve öncülüğünün yanı sıra eğitime verdiği önemi uzun yıllardır sürdüren E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da faaliyet gösteren ısıtma ve soğutma bayilerine eğitim semineri düzenledi. 19-20 Şubat tarihlerinde 100 kişiyi aşkın katılımla Lüleburgaz İzer Hotel ve Hilton Garden Inn Çorlu Hotel’de gerçekleştirilen seminerlerde E.C.A. bayileri ve sektör paydaşları bir araya geldi.

Sürekli gelişen teknolojileriyle E.C.A., Niobe Blue, Ecotech, Spylos klimalar, Multi Split Klima, Isı Pompası ve X-Air Panel Radyatör ürünleriyle ilgili bilgilendirme yaparak deneyimleri değerlendirdi. Bayileri ile ilişkilerini güçlendiren E.C.A., yenilikçi sistemlerini, hedeflerini ve yeni dönem planlarını aktardı. Seminerlerin ardından bayiler ve şirket yöneticileri akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Okumaya Devam Et

GENEL

ÖZAK GYO YEPYENİ BİR SEMT KURUYOR!

Yayınlandı

-

Tüm beklentilerinizi karşılayan yepyeni bir semt kuruluyor!

Emlak Konut güvencesi ve Özak GYO kalitesi ile hayata geçen Hayat Flora, güvenle yaşayabileceğiniz, çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz, benzersiz deniz ve göl manzarasına sahip özel bir yaşam sunuyor.

Geniş peyzaj alanı, bahçe kullanımlı ve teraslı daireleri, cadde mağazaları, Metro ve Marmaray’a yakınlığı, sıcak komşuluk ilişkileri ve yatırım değeriyle huzurlu ve sürdürülebilir bir hayatın kapılarını aralıyor.

Marmara Denizi’nin ferahlatıcı esintisi ve Küçükçekmece Gölü’nün dingin atmosferiyle Hayat Flora, maviyle iç içe, tazelik dolu bir yaşam sunuyor.

Metro ve Marmaray’a yürüme mesafesinde konumlanan proje, İstanbul’un dört bir yanına hızlı ve kolay erişim sağlarken, E5 ve TEM otoyollarına yakınlığıyla şehir içi ulaşımı da zahmetsiz hale getiriyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri, modern şehir hayatını konforla buluşturuyor.

Ön satışına Emlak Konut’un “Kazançlı Yatırım Kampanyası” ile çıkan Özak GYO ilgililerini Zeytinburnu / Fişekhane ‘deki satış ofisine bekliyor.

Okumaya Devam Et

GENEL

Vaillant Group Türkiye, Yetkili Satıcıları ile Dubai’de Buluştu

Yayınlandı

-

Vaillant Türkiye, ısı pompası satışlarında başarı gösteren yetkili satıcılarını Dubai’de özel bir seyahatle ödüllendirdi. İş ortakları, sürdürülebilir büyüme ve sektörün geleceği üzerine verimli paylaşımlarda bulundu.

Vaillant Türkiye, ısı pompası satışlarında üstün performans sergileyen yetkili satıcılarını Dubai’de özel bir organizasyonla ödüllendirdi. Şubat ayında gerçekleştirilen seyahate, Türkiye genelinde başarılı olan yaklaşık 40 yetkili satıcı ve Vaillant Group Türkiye yönetim ekibinden temsilciler katıldı.

Vaillant Group Türkiye satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, konu ile ilgili şunları söyledi: ” Bu özel etkinliği, iş ortaklarımızla iş birliğimizi daha da güçlendirmek ve geleceğe yönelik sürdürülebilir büyüme stratejilerimizi paylaşmak amacıyla düzenledik. Yetkili satıcılarımız, sektör trendleri ve ısı pompası pazarındaki gelişmeler üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirerek deneyimlerini paylaştı.”

Açıklamasında ısı pompası pazarının, sürdürülebilir enerji çözümlerine yönelik artan taleple birlikte önemli bir ivme yakaladığına da dikkat çeken Kayaoğlu, “Yetkili satıcılarımızın bu alandaki başarısı, Vaillant Group Türkiye’nin pazardaki öncü konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu organizasyonlar, iş ortaklarımızla olan bağlarımızı kuvvetlendirmenin yanı sıra ortak hedeflerimize daha güçlü adımlarla ilerlememizi sağlıyor” dedi.

Vaillant, yenilikçi ve çevre dostu çözümleriyle ısı pompası sektöründe büyümeye devam ederken, iş ortaklarıyla birlikte sürdürülebilir başarılarını daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Okumaya Devam Et

Son Yazılar

Trendler