Bizimle iletişime geçin

GENEL

Saint-Gobain, küresel çapta Fosroc’un Satın Alımını Tamamladı

Yayınlandı

-

 

Sürdürebilir ve hafif inşaat çözümlerinde dünya lideri Saint-Gobain, Saint-Gobain, Asya ve Gelişen Pazarlardaki önde gelen yapı kimyasalları oyuncusu Fosroc’un satın alımını tamamlayarak sektördeki küresel varlığını daha da güçlendirdi

Saint-Gobain, Asya ve Gelişen Pazarlardaki önde gelen yapı kimyasalları oyuncusu Fosroc’un satın alımını tamamlayarak sektördeki küresel varlığını daha da güçlendirdi

Hafif ve sürdürülebilir inşaat alanında dünyanın en büyük küresel firmalarından Saint-Gobain, Hindistan, Orta Doğu ve Asya-Pasifik’te güçlü bir organizasyon ağına sahip yapı kimyasalları şirketi Fosroc’un 27 Haziran 2024’te duyurulan satın alım sürecini tamamladı.

Chryso, GCP ve OVNIVER (Cemix markası) şirketlerinin ardından Fosroc’un da Saint-Gobain’in tarafından satın alınması yapı kimyasalları alanında dünya çapındaki varlığını güçlendirmede önemli bir adım teşkil ediyor. Saint – Gobain’in bu satın alımla birlikte yapı kimyasalları alanındaki satışları 76 ülkede toplamda 6,5 milyar euroya ulaşması bekleniyor. 

Fosroc’un, 2021’den beri yıllık ortalama yüzde 11’lik bir büyüme oranıyla 2024 yılını 487 milyon dolar gelir ile tamamlayacağı öngörülüyor. 20 üretim tesisi ve yaklaşık 3.000 çalışanıyla FOSROC, inşaat endüstrisi için beton ve çimento katkıları, yapıştırıcılar ve derz dolguları, su yalıtım çözümleri, onarım ve güçlendirme çözümleri ve zemin kaplamaları da dahil olmak üzere çok çeşitli teknik çözümler sunuyor.

Grubun hafif ve sürdürülebilir inşaat alanında dünya lideri olma stratejisiyle tamamen uyumlu satın alımın tamamlanması ile birlikte Saint-Gobain’in Hindistan ve Orta Doğu başta olmak üzere yüksek büyüme potansiyeline sahip gelişmekte olan piyasalardaki varlığını güçlendirecek. Fosroc, Grup içinde Yüksek Performanslı Çözümler segmentine entegre edilecek.

Okumaya Devam Et
Yorum Yapmak İçin Tıkla

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GENEL

E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da Seminer Düzenledi

Yayınlandı

-

Geniş ürün gamı ve güçlü bayi yapısıyla E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da ısıtma ve soğutma alanındaki bayilerine seminer düzenledi.

Türkiye’de iklimlendirme sektörüne sunduğu yenilikler ve öncülüğünün yanı sıra eğitime verdiği önemi uzun yıllardır sürdüren E.C.A., Lüleburgaz ve Çorlu’da faaliyet gösteren ısıtma ve soğutma bayilerine eğitim semineri düzenledi. 19-20 Şubat tarihlerinde 100 kişiyi aşkın katılımla Lüleburgaz İzer Hotel ve Hilton Garden Inn Çorlu Hotel’de gerçekleştirilen seminerlerde E.C.A. bayileri ve sektör paydaşları bir araya geldi.

Sürekli gelişen teknolojileriyle E.C.A., Niobe Blue, Ecotech, Spylos klimalar, Multi Split Klima, Isı Pompası ve X-Air Panel Radyatör ürünleriyle ilgili bilgilendirme yaparak deneyimleri değerlendirdi. Bayileri ile ilişkilerini güçlendiren E.C.A., yenilikçi sistemlerini, hedeflerini ve yeni dönem planlarını aktardı. Seminerlerin ardından bayiler ve şirket yöneticileri akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Okumaya Devam Et

GENEL

ÖZAK GYO YEPYENİ BİR SEMT KURUYOR!

Yayınlandı

-

Tüm beklentilerinizi karşılayan yepyeni bir semt kuruluyor!

Emlak Konut güvencesi ve Özak GYO kalitesi ile hayata geçen Hayat Flora, güvenle yaşayabileceğiniz, çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz, benzersiz deniz ve göl manzarasına sahip özel bir yaşam sunuyor.

Geniş peyzaj alanı, bahçe kullanımlı ve teraslı daireleri, cadde mağazaları, Metro ve Marmaray’a yakınlığı, sıcak komşuluk ilişkileri ve yatırım değeriyle huzurlu ve sürdürülebilir bir hayatın kapılarını aralıyor.

Marmara Denizi’nin ferahlatıcı esintisi ve Küçükçekmece Gölü’nün dingin atmosferiyle Hayat Flora, maviyle iç içe, tazelik dolu bir yaşam sunuyor.

Metro ve Marmaray’a yürüme mesafesinde konumlanan proje, İstanbul’un dört bir yanına hızlı ve kolay erişim sağlarken, E5 ve TEM otoyollarına yakınlığıyla şehir içi ulaşımı da zahmetsiz hale getiriyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri, modern şehir hayatını konforla buluşturuyor.

Ön satışına Emlak Konut’un “Kazançlı Yatırım Kampanyası” ile çıkan Özak GYO ilgililerini Zeytinburnu / Fişekhane ‘deki satış ofisine bekliyor.

Okumaya Devam Et

GENEL

Vaillant Group Türkiye, Yetkili Satıcıları ile Dubai’de Buluştu

Yayınlandı

-

Vaillant Türkiye, ısı pompası satışlarında başarı gösteren yetkili satıcılarını Dubai’de özel bir seyahatle ödüllendirdi. İş ortakları, sürdürülebilir büyüme ve sektörün geleceği üzerine verimli paylaşımlarda bulundu.

Vaillant Türkiye, ısı pompası satışlarında üstün performans sergileyen yetkili satıcılarını Dubai’de özel bir organizasyonla ödüllendirdi. Şubat ayında gerçekleştirilen seyahate, Türkiye genelinde başarılı olan yaklaşık 40 yetkili satıcı ve Vaillant Group Türkiye yönetim ekibinden temsilciler katıldı.

Vaillant Group Türkiye satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, konu ile ilgili şunları söyledi: ” Bu özel etkinliği, iş ortaklarımızla iş birliğimizi daha da güçlendirmek ve geleceğe yönelik sürdürülebilir büyüme stratejilerimizi paylaşmak amacıyla düzenledik. Yetkili satıcılarımız, sektör trendleri ve ısı pompası pazarındaki gelişmeler üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirerek deneyimlerini paylaştı.”

Açıklamasında ısı pompası pazarının, sürdürülebilir enerji çözümlerine yönelik artan taleple birlikte önemli bir ivme yakaladığına da dikkat çeken Kayaoğlu, “Yetkili satıcılarımızın bu alandaki başarısı, Vaillant Group Türkiye’nin pazardaki öncü konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu organizasyonlar, iş ortaklarımızla olan bağlarımızı kuvvetlendirmenin yanı sıra ortak hedeflerimize daha güçlü adımlarla ilerlememizi sağlıyor” dedi.

Vaillant, yenilikçi ve çevre dostu çözümleriyle ısı pompası sektöründe büyümeye devam ederken, iş ortaklarıyla birlikte sürdürülebilir başarılarını daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Okumaya Devam Et

Son Yazılar

Trendler